Ilmastotieto tiedottaa

Meiltä on pyydetty jo jonkin aikaa sitten fanisivuja Facebookiin. Nyt on Tuomas luonut sivut Facebookiin. Tässä linkki: Ilmastotieto-fanisivu. Olemme myös lisänneet linkin vasempaan sivupalkkiin RSS-linkkien alapuolelle.

Olemme pikkuhiljaa lisäilleet ja muuttaneet joitakin pieniä asioita täällä – esim. ”käännökset” muuttui ”suomennoksiksi”. Suomennossivulla muuten löytyy nyt linkit kunkin suomennoksen erillisiin postauksiin. Ajattelimme, että postauksia voi käyttää palautteen antamiseen kustakin suomennoksesta erikseen. Linkki on suomennossivulla jokaisen suomennoksen nimen jälkeen suluissa näin: (palaute). Perustimme tämän blogimme vasta sen jälkeen, kun olimme jo tehneet jonkun verran suomennoksia ja ne oli Kaj esitellyt erikseen omassa blogissaan. Nyt kopioimme ne kaikki pikkuhiljaa tänne blogiin, jotta niitä voi sitten käyttää vanhojen suomennoksien palautekeskusteluun täällä. Kaj postailee niitä tänne blogin muuten ”hiljaisina aikoina”.

Suomennostyömme on viime aikoina keskittynyt paljolti Skeptical Science -artikkeleihin. Meillä oli vähän aikaa hankaluuksia saada käsikirjoituksia Climate Denial Crock of the Week-videoihin, mutta se on jo korjaantunut ja uusia videosuomennoksia onkin jo pian tarjolla.

Meillä on suunnitelmissa lisätä joitakin sivuja artikkeleille, uutisille, linkeille, jne. Tämä on tullut ajankohtaiseksi, kun vanhat artikkelit ovat jo kadonneet etusivulta ja haluamme helpottaa niiden löytymistä. Hiljattain lisäsimmekin jo oikeaan sivupalkkiin arkisto- ja kalenteriominaisuudet, joista molemmista pääsee selaamaan vanhoja artikkeleita.

Kiitos lukijoillemme, jotka ovat jaksaneet seurata blogiamme huolimatta kaikista näistä puutteista. 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: